BanyanTree - for Body & Mind Almere bestaat 2 jaar! En dat vieren wij met twee weken onbeperkt proeven van de wekelijkse lessen en speciale evenementen!

Data: 7 januari t/m 20 januari 2017

Wekelijkse lessen:

Zaterdag 7 en 14 januari:
10:00 – 11:30 uur    InnerQiYoga (Yoga en Qigong) met Esther

Maandag 9 en 16 januari:
10:00 - 11:15 uur    Zhineng Qigong met Esther
19:00 - 20:15 uur    Yin/Yang Yoga met Hilde    VOL!
20:30 - 21:45 uur     Vinyasa Yoga met Hilde    VOL!

Dinsdag 10 en 17 januari:
18:45 - 20:00 uur    Zhineng Qigong met Esther   
20:30 - 22:00 uur    InnerQiYoga (Yoga en Qigong) met Esther

Woensdag 11 en 18 januari:
09:30 - 10:45 uur     Vinyasa Yoga met Hilde
18:45 - 20:00 uur     Hatha Restorative Yoga met Kim
20:30 - 21:45 uur     Zwangerschapsyoga met Kim  


Donderdag 12 en 19 januari:
19:00 - 20:15 uur    Meditatie & Yoga Nidra met Esther 
20:30 - 21:45 uur    Zhineng Qigong met Esther

Vrijdag 13 en 20 januari:
09:00 - 10:30 uur    Mama & Baby Yoga met Kim


IK VIER MEE EN GEEF MIJ OP!

Evenementen:

Zaterdagmiddag 7 januari:
13:00 - 14:30 uur   Detox voor een Energieke start met Annette

Gezondheid vraagt om een actieve houding en de juiste informatie over hoe je lichaam werkt. Je lichaam heeft de aandacht nodig om goed te kunnen functioneren. Een algehele detox voor huid, longen, darmen, lever en nieren betekent voor jou: meer energie! Alle overtollige balast en stoffen die we anders niet kwijtraken, maken je moe en ziek. Dus: Kom ook en geef je op en begin 2017 goed en gezond! 

15:00 - 16:30 uur    Zwangerschap & Essentiële oliën met Kim
Tijdens je zwangerschap komen er verschillende emoties voorbij. Blijdschap, vreugde en geluk en soms ook spanning, verdriet en angst. Daarnaast ervaar je ook lichamelijke veranderingen en ongemakken zoals bijvoorbeeld vermoeidheid, hoofdpijn en misselijkheid. Veel vrouwen, verloskundigen, therapeuten (en zelfs vaders!) maken gebruik van essentële oliën om de ongemakkelijke symptomen van een zwangerschap te verlichten. Tijdens de workshop bespreken we welke oliën kunnen ondersteunen bij de meest voorkomende mentale en lichamelijke veranderingen tijdens je zwangerschap en daarna. Kom naar de workshop en ervaar!

Zondagmiddag 8 januari:
14:00 - 16:00 uur  Kennismakingsworkshop Duo Yoga met Hilde & Esther

Duo yoga gaat over verbinden, samen werken en plezier. Duo yoga kan je doen met iedereen waar je je vertrouwd mee voelt. Dat kan je geliefde zijn, een vriendin, iemand van je yogales, de buurman, of collega. Net zoals bij alle andere vormen van yoga gaat duo yoga over ademen, grenzen ervaren en respecteren, concentratie en ontspannen. Bij duo yoga voer je de houdingen met je yogapartner uit. Je helpt elkaar nog meer uit een houding te halen. Je leert samen werken, naar elkaar luisteren, je krijgt oog voor elkaars kwaliteiten en hoe jullie elkaar daarin kunnen versterken. Om elkaar aan te voelen is aandacht en concentratie nodig.

Woensdagmiddag 11 januari:
16:00 - 17:00 uur    Inner Power - JA! met Wendy

De weg naar volwassenheid en jeZelf is een uitdagend pad, vooral in de pubertijd. Je voelt je vaak onzeker. Bent aan het ontdekken wie je werkelijk bent en hoe je met situaties het beste om kunt gaan. Daar kun je door van uit het veld geslagen voelen en emotioneel. Je ontspannen voelen is dan niet een luxe maar noodzakelijk. Met de Inner power JA krijg je tools en ondersteuning. Muziek en klank is een taal die we allemaal kennen en daar wordt gebruik van gemaakt tijdens deze workshop. Geen hocus pocus maar wel bewust en nuttige oefeningen om meer in je lichaam en geest te komen.

Vrijdagavond 13 januari:
19:30 - 21:00 uur    Inner Power met Wendy

Verbonden leven vanuit jeZelf en ritme is soms niet aanwezig in je dagelijkse leven. Werk, gezin, verplichtingen en verantwoordlijkheden zorgen er dan voor dat je hoofd zo vol zit dat je geen ontspanning of opladen ervaart. Dan is het heel fijn om te ontladen en het gevoel van thuiskomen te ervaren. Met Inner Power kun je dat ervaren en krijg je tools. Muziek en klank is een taal die we allemaal kennen en daar wordt in deze workshop gebruik van gemaakt. Geen hocus pocus maar wel bewust en nuttige oefeningen om meer in je lichaam en geest te komen.

Zaterdagmiddag 14 januari:
13:00 - 14:30 uur    Mindfulness in Communicatie met Meike

We communiceren altijd, ook als we niets zeggen. Communicatie verloopt vaak via automatische patronen. Tijdens deze workshop staan we stil bij onze communicatie en onderzoeken we ook een nieuwe laag. Vanuit aandacht.

15:00 - 16:30 uur    Mindfulness en Moederschap met Meike
Kinderen kunnen vol verwondering iets bekijken, nieuwe wegen nemen, zonder vooroordelen. Het moederschap zit vol momenten die je niet gelijk Mindful zou noemen. Tijdens de workshop onderzoeken we waar Mindfulness en Moederschap met elkaar samenkomen.   

Zaterdagavond 14 januari:
20:00 - 21:00 uur    Hart Meditatie (vier windrichtingen) met Hilde
Deze milde beweegmeditatie voer je uit op de mooie muziek van Karunesh. Deze meditatie kan je helpen je hart, lichaam en ziel te openen en te verfrissen. Het draagt bij aan je innerlijke balans en welzijn. Vanuit je hart open je je eerst naar iedere windrichting apart, waarna de bewegingen samengevoegd worden. De herhaling zorgt voor een heerlijk meditatief gevoel, die je extra gewaar wordt wanneer de beweging tot rust komt in een zittende bewustwording. Kom en ervaar de frisse wind… 

Zondagmiddag  15 januari:
14:00 - 17:00 uur    Familieopstellingen met Kim Lakke

In familieopstellingen worden vaak problemen of gedrag zichtbaar die deels een belasting van je familiesysteem zijn. Door de belasting ontstaat een onbalans in je lijf, waar je het gevoel kunt hebben verstrikt te zijn. Klachten als moeheid, depressie, herhalende werk- of relatieproblemen, of afwezigheid kunnen het gevolg zijn. Door inzicht en het transformatieproces tijdens de opstelling levert dat de eerste stappen naar helderheid, ruimte, balans, compassie en vreugde op.

Vrijdagavond  20 januari:
19:30 - 21:30 uur   Filmavond met lekkers! met Esther
Afsluiting van de mooie proefweken met een mooie inspirerende film en verantwoord lekkers! 
Samenzijn, film kijken en delen. Laat je verrassen!

Twee weken onbeperkt meedoen met alle lessen en evenementen in BanyanTree - for Body & Mind Almere tijdens het 2 jarige bestaan!
Geef op waar je aan deel wilt nemen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! De investering voor deze 2 weken is € 25,- Ook kan je meedoen aan 1 les of 1 evenement. De investering daarvoor is € 10,- Als je je daarna aanmeldt voor een abonnement, training, workshop of natuurgeneeskundige sessie ontvang je 10% korting!


IK VIER MEE EN GEEF MIJ OP!